LélekÖsvény

Vendégkönyv


"Kriszti nagyszerű szakember, sok-sok elgondolkodtató kérdést tesz fel és a támogatásával már viszonylag rövid idő alatt is rengeteget segített, például megszűnt egy pszichoszomatikus panaszom. Kifejezetten kedvelem a dinamizmusát és az alkalmazkodó képességét. Rengeteg otthoni munkát ad, de megéri! Krisztinát olyan klienseknek ajánlom, akik empatikus, nyitott és széles tapasztalattal rendelkező szakembert keresnek. Brilliáns." (L. Judit, pszichológiai tanácsadás)


"Kriszti nagyon kedves, felkészült, szeretetteljes segítő; türelem, intelligencia, együttérzés és jó humorérzék jellemzi. Kommunikációja nyílt és elfogadó. Megbízható, ügyes, diszkrét és támogató. A változás érezhető és látható már a kezeléseket követő napokban, órákban is akár. Ajánlom."  (Poholányi Melinda, Theta Healing)


"Véletlenül akadtam Kriszti névjegyére, egyből hívást is éreztem, így elmentem hozzà. Mikor megláttam már éreztem, hogy jó kezekben leszek. Annyira kedves ès árad belőle szeretet. (amiért pèldakèpem is lett :)) Sokfèle önismereti, blokk-oldó kezelèsen rèszt vettem, de nagyon sok helyről úgy jöttem el, hogy a problémát láttam, de kezelni nem tudtam azt... vagy èpp nem jó szàjízzel..Krisztinél 2 alkalmon után érezhető az életemben a változás, és ami a legjobb, hogy ez a csalàdomra is kihat. Nagyon sok kérdésem volt amire nem kaptam vàlaszt idàig, és nagyon hálás vagyok, hogy segített ezekben. Szerintem nem létezik olyan amire ne tudna segítő választ adni :) (leolvasás, TH) Mindenkinek szívből tudom ajánlani!" (Krokavecz Kitti)


"Imádom Krisztát Nagyon sokat segített nekem, rendszeresen veszem igénybe a tudását, akár a Thetahealing, akár az egyéb "kezelését", mindig lök egy hatalmasat rajtam. Tiszta szívből ajánlom őt. Kedves, empatikus és segítőkész amellett, hogy szuper terapeuta <3 csillagos 5ös " (Filotás Zsuzsanna)  


"Kriszti tudása és segítsége nagyban hozzájárult a gyógyulásomhoz, még úgy is, hogy a betegségem miatt személyes találkozásra nem volt lehetőségünk. Közvetlen a kezelések (alatt) után a pozitív testérzetek mellett jelentősen javult a közérzetem, ami a további gyógyulásom gyorsulását eredményezte. Saját tapasztalatom alapján jó szívvel ajánlom őt! " (B. Maryam) 


"Több éve járok az önismeret és spiritualitás útján, rengeteg embernél megfordultam és sok módszert kipróbáltam, természetesen minden és mindenki segített. Viszont miután Krisztit megismertem rájöttem hogy a legtöbb terapeuta csak a "felszínt kapargatja", míg Kriszti tényleg hihetetlen mélységeiben mutat rá az összefüggésekre. Emellett egy nagyon segítőkész és angyali teremtés, akiből csak a tiszta szeretet sugárzik, ami szintén nagyon ritka. Amit a legfontosabbnak tartok, hogy sok terapeutával ellentétben Kriszti nem keveri akaratlanul sem a saját emberi tapasztalatait, érzéseit vagy ellenérzéseit bele abba amit mondd, hanem minden információ a tiszta tudatosságtól származik. Nekem rengeteget segített már pár alkalom is nála. Csodát tett :) mindenkinek szívből ajánlom." K.J.


"Nagyon felemelő élmény volt. Szívből ajánlom Krisztát , aki nagyon alapos és körültekintő." (Széplaki Viki, Theta Healing konzultáció)


"Krisztikém, te maga vagy a csoda! Visszatérő egészségügyi panaszom miatt kerestem meg Krisztinát, gondoltam, hogy lehet valami lelki oka a háttérben, amit nem látok meg. A Theta Healing konzultáció során a probléma gyökerének egy általam már lezártnak hitt kapcsolat mutatkozott. Megdöbbentem, ahogyan Krisztina megláttatta velem, hogy milyen tudatalatti minták futnak bennem, tisztánlátása, hihetetlen ráérzőképessége óriási segítség volt! És ami a legmegdöbbentőbb, hogy még aznap este elmúltak a fizikai tüneteim, amelyek azóta sem jöttek vissza. Segítségével sikerült rendeznem és lerendeznem magamban a múltat, és már tudok nyitott szívvel tekinteni a jövőbe. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy Krisztinát az utamba sodorta. Köszönöm a segítséget!" (Gál Beáta, TH) (! megjegyzés: A TH konzultáció nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést - MK)


"Krisztit azért ajánlom TH konzulensként, mert rendkívül intuitív, érzékeny, finom energiái segítik őt, hogy mindig pontos információkat csatornázzon. Kiváló kapcsolata van a Forrásenergiával, így biztosan tud segíteni a hozzáfordulóknak a gyógyulásban, tudatalatti blokkok oldásában. Ha hozzáfordulsz, biztosan remek "kezekbe" kerülsz, mert kiváló képességekkel rendelkezik, felelősségteljes és nagyon kedves segítő." (Tóth Kornélia)


"Krisztit már igen, magát a módszert még nem ismertem akkor, amikor az első alkalommal sor került a konzultációra. A konzultáció nagyon is kézzelfogható eredményt hozott, mert olyan gondolati hozzáállást sikerült megváltoztatni, ami korábban sok problémát okozott. Sokat segített az is, hogy Kriszti nem csak türelmes és figyelmes, de jól felkészült, segít átlátni és megválaszolni a felmerülő kérdéseket, és olyan összefüggésekre mutatott rá, amiről korábban sejtelmem sem volt. Ha theta healing konzulensre van szükséged, bátran ajánlom." (Kárpáti Gabi)


"Krisztina tisztánlátása többször beigazolódott esetemben. Nagyon jó megérzésekkel, intuitív képességekkel rendelkezik, pozitivitása pedig inspirálóan hat. Krisztinát szeretettel ajánlom, ha elakadtál vagy csak változtatni szeretnél életeden." (Judit)


" 10 éves fiam járt Krisztinához pszichológiai foglalkozásra. Nehezen találta meg a hangot az osztálytársaival, szeretett volna velük játszani, de nem fogadták be, ezért kerestük őt fel. Dávid nagyon megszerette őt, lelkesen csinálta az apróbb feladatokat, amiket kapott. Ennek következtében néhány hónap múlva már nem csak barátai lettek az osztályban, hanem ő lett az egyik legnépszerűbb gyerek. Nagyon élvezi, most már szeret iskolába járni!!! Végtelenül hálásak vagyunk!" (Bernáth család)


"Kriszti kedves, elfogadó, nagyon jól irányzott kérdéseket tesz fel, az egész coaching folyamat inspiráló volt, szeretettel ajánlom mindenkinek, aki közelebb szeretne kerülni a céljaihoz" (L. Anna, 36 éves)


"12 éve élünk együtt a párommal, és úgy kerestem meg Krisztit, hogy lélekben már felkészültem, hogy vége a kapcsolatunknak. A foglalkozások során dolgoztunk a párkapcsolattal kapcsolatos illetve női, családi témáimon, lehetséges elengedésen (én kértem), viszont ezzel párhuzamosan egyre inkább javult a kapcsolatom a párommal, ő egyre pozitívabban fordult felém, és meg tudtuk beszélni a korábbi problémákat is. Legnagyobb meglepetésemre idén év végén megkérte a kezemet! Erre vágytam már régóta, azt hittem, már soha nem fog megtörténni (ezért is gondolkodtam az elengedésen, hiszen vágyok családra) Nagyon boldog és hálás vagyok! Szeretettel ajánlom Krisztit, aki mindvégig figyelmes, lelkiismeretes és türelmes volt velem. Árad belőle az őszinte szeretet. Ügyesen ráérez dolgokra. Nélküle ez nem sikerült volna!" (P. Gabriella)


"A theta kezelés, Krisztinának egyik nagyon hasznos és egyben nagyon mély témákkal foglalkozó eszköztára a sok közül. Hatékonyan haladtunk minden egyes alkalommal a téma gyökeréig. Nagy segítséget nyújt tisztánlátó és érzékelő képessége, ami finoman nagy tapasztalattal és kitartással vezetett a cél eléréséhez. Nagyon szépen köszönöm ezeket az élményeket." (Spiri Judit)


"Krisztinát azzal kerestem fel, hogy bár jó kapcsolatban vagyok lányokkal, könnyen kialakítok baráti kapcsolatot velük, randevúra viszont egyikük sem akart velem jönni (pedig állítólag nem vagyok rosszképű...), valamiért mégsem jutottam el oda senkivel. Ez idáig :) Magamon dolgoztunk. Több házi feladatot is kaptam, amiket a cél érdekében rendesen meg is csináltam. Időközben azt vettem észre, hogy nő az önbizalmam. Krisztina nagyon jól megtalálta a "gyenge pontjaimat", kedves, pozitív személyisége, bátorítása sokat segített, és a pszichológiai foglalkozások során sok dolgot tanultam meg magamról. De nem sokáig jártam hozzá: az 5. alkalommal már csak a munkáját megköszönni jöttem el, ugyanis a kiszemelt lány ez alkalommal igent mondott :) - és azóta a barátnőm. Köszönöm szépen a segítséget, támogatást! :) Én is sokat változtam ez idő alatt jó irányban. Tényleg nagyon sokat segített." (H. Laci, 19 éves)


"Mi csak online "talalkoztunk" eddig, de szívből ajánlom mindenkinek Krisztinát. Kedves, segítőkész, a megérzései, tisztánlátása pontos. Hatalmas segítség ha elakadsz bármiben, útmutatásra van szükséged." (Németh Adrienn)


"Krisztinát azzal kerestem meg, hogy félek egyedül autót vezetni a sötétben - napközben ezzel semmi gondom nincs. Szerettem volna ezt a félelmemet legyőzni, ezért mentem el hozzá Theta Healing konzultációra. Krisztina fantasztikus ráérző, tisztánlátó képességgel rendelkezik! A legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy e problémám gyökerének semmi köze nem volt a vezetéshez, konkrét (teljesen más témájú) családi történés jött fel az okaként (alap és generációs szinten), ezen dolgoztunk, oldottunk. Hihetetlen, de pár napra rá simán be tudtam ülni és egyedül vezetni a sötétben, mintha mindig is így lett volna! Azóta sem okoz ez többé gondot. Nagyon köszönöm!" (G. A.)