Szeretné megvalósítani az álmait? 

Theta HealingA ThetaHealing®-et egy nagyon hatékony módszernek tartom, amely bármely életterületen segítséget nyújthat. Hatékonysága abban rejlik, hogy azonnal választ kaphatunk az életünket foglalkoztató kérdésekre, felismerhetjük és gyökeresen megváltoztathatjuk az életünket akadályozó programokat, hitrendszereket.

A konzultációt egy rövid meditációval kezdjük, melynek segítségével eljutunk théta-állapotba (ekkor az agyhullámok 4-7 Hz-en működnek). Ez a nagyon mély ellazulás állapota; többek között a REM alvásban és meditáció során is ez az agyhullám a domináns. Ebben az állapotban könnyen beazonosíthatóak a tudatalattiban tárolt rejtett hitrendszerek, életünket korlátozó programok. (Ilyen hitrendszerek lehetnek, például: "Nekem semmi sem sikerül". "Önző dolog boldognak lenni." "Nagy problémáim kellenek ahhoz, hogy megoldjam őket." "Az anyagi javak rosszak" "Sosem viszed semmire")

Előfordul, hogy valaki tudatos szinten mindent megtesz a céljai, vágyai elérése érdekében, mégsem sikerül azt megvalósítani. Kutatások kimutatták, hogy a tudattalan nagy mértékben (85-90%-ban) befolyásolja a gondolkodásunkat/döntéseinket/viselkedésünket, ezért az itt tárolt tartalmak, emlékek, hitrendszerek tudatosítása - és ha szükséges, akkor a pozitív módon való lecserélése - jelentősen hozzájárul az életünk minőségének a javításához. Ebben segít a ThetaHealing®.

A ThetaHealing® a hiedelmeket 4 szinten vizsgálja:

Alaphitek szintje: alaphitek, amelyeket a fogantatásunk pillanatától mostanáig az életünk során megtanítottak nekünk

Genetikai/generációs szint: az őseinktől származó, öröklött programok, melyeket a génjeinkben hordozunk a jelenlegi életünkben

Történelmi szint: az előző életek és a kollektív tudattalan azon tapasztalatait képviseli, amelyeket a jelenben is hordozunk (megjegyzem, nem kell a reinkarnációban hinni ahhoz, hogy működjön ez a technika)

A lélek szintje: ez mindaz, ami, mint személy, mi magunk vagyunk.

Tapasztalatom szerint is képes a ThetaHealing® azonnali, gyökeres pozitív változást létrehozni az életünkben, életünk minden területén; ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy bár a segítségével előfordulhatnak spontán, azonnali gyógyulások a fizikai szinten is, a TH® konzultáció mégsem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. A módszer egészséges pszichéjű embereknek ajánlott, elsősorban önfejlesztés, önismereti célokból.


Mindig VAN választás. 

Válassza a boldog, kiteljesedett életet!

.