csoportos foglalkozások

Kapcsolódás a belső gyermekkel 

Gyerekként úgy éreztük nem szerettek minket, nem szerettek eléggé, vagy úgy ahogyan mi ezt szerettük és megérdemeltük volna? A jó hír az, hogy bármikor felvehetjük a kapcsolatot a "Belső Gyermekünkkel" - bennünk lévő gyermeki énünkkel, és begyógyíthatjuk mindazokat a sebeket, amelyek gyerekként értek minket, és talán azóta is magunkkal cipelünk. Hiszen amíg nem gyógyulnak be, ezeket felnőttként is továbbvisszük és megnehezíti az életünket. Nem lenne jobb ezektől a béklyóktól, fájdalmaktól teljesen megszabadulni? És végre teljes szeretetben létezni és azt az életet élni, amire vágyunk? Mert megérdemeljük! Hiszen mindannyian egyediek, különlegesek és szerethetőek vagyunk. Ez a tanfolyam segít újra kapcsolódni a Belső Gyermekünkkel.

Önismeret

Az önismeret egy önmagunkra irányuló lelki folyamat és nagyon fontos dolog, hiszen minél jobban megismerjük viselkedésünk motivációit, mozgatórugóit, ha tudjuk, mi jó nekünk és mi nem, ha ismerjük jellemzőinket, erősségeinket, képességeinket, gyengeségeinket, annál könnyebb lesz az életünk, annál könnyebben helytállunk nehezebb helyzetekben, döntéshozatalnál és életünk minden területére pozitív kihatással lesz. Segít, hogy céljaink felé haladjunk, sikeresebbek és boldogabbak legyünk. Önmagunk megismerése - és főleg elfogadása - azonban nem egyik napról a másikra megtörtént esemény, hanem egy a tanulás által élvezhető folyamat.  Amennyiben szeretné önmagát jobban megismerni és megajándékozni azzal a csodával, amit ez az út tartogat, várom szeretettel. 

Önismereti tanfolyamok különféle korosztálynak: kisgyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek egyaránt. 

Relaxáció és stresszkezelés 

Mindennapi életünk során elkerülhetetlen a stressz, az, hogy valami kihozzon minket időnként a sodrunkból, és olyan helyzetekben találjuk magunkat, ami igencsak próbára teszi az erőnket és türelmünket, sok energiát felemészt.... és mindez nem csak az ember hangulatára, de az egészségére is negatívan kihat. De ennek nem kell így lennie! Nem az adott helyzetek, hanem az azokra adott reakcióink a fontosak, éppen ezért a harmónikus, kiegyensúlyozott élethez szükségszerű, hogy megtanuljuk, hogy hogyan reagáljunk a számunkra kellemetlen helyzetekre. Ezen a tanfolyamon sokféle módszert és technikát tanulunk, amelyek segíthetnek ebben, és az ellazulásban. 

Konfliktuskezelés

Ki ne kerülne konfliktusba az életen során valakivel? Azonban nem mindegy, hogy hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket. Ezzel a tanfolyammal ebben szeretnék segítséget nyújtani. Harmónikus emberi kapcsolataink, konfliktusaink megfelelő módon való kezelése hozzájárul a kiegyensúlyozottságunkhoz mindennapi életünkben, ezenkívül az egészségünkre is pozitív hatással van, nem beszélve a boldogságunkról.  Várom szeretettel!

Önszeretet, önbizalom

Mindennek alapja a szeretet, önszeretet, önbizalom. Azonban az emberek többsége nem úgy nő fel, hogy rendelkezik ezekkel a fontos képességekkel. Viszont szerencsére mindezek tanulhatóak és soha sincs késő! Ha megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat, hibáinkkal és tökéletlenségeinkkel együtt,  akkor másokat is fogunk tudni, és nem válunk másoktól függővé, nem megyünk bele számunkra méltatlan helyzetbe többé. A szeretet Mindnyájunkban benne van. Emlékezzünk hát rá: a valódi isteni énünkre! 

Lélektársunk megtalálása

Ahhoz, hogy ideális társunkat megtaláljuk, először önmagunknak kell ideális társsá válni. 

Mindenkinek szól ez a workshop, aki egyedülálló és szeretné megtalálni  a hozzá legjobban illő személyt, azt, akivel testi, lelki, szellemi és spirituális szinten is megélheti mindazt a szerelmet, amire vágyik.  Annak is szól, akinek már van párja, de úgy érzi, hogy a kapcsolatuk lehetne még jobb. 

Tréningek cégek,  iskolák részére:

Időtartam/ár - igény, megegyezés szerint

Kommunikációs készségfejlesztés

Konfliktuskezelés - tréning

Csapatépítés

(jelenleg még fejlesztés alatt)